spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Xerox představuje lehké a efektivní produkční stroje

Xerox představuje lehké a efektivní produkční stroje

08.07.2012

Nová řada lehkých produkčních strojů Xerox D95/D110/D125 Copier/Printer a D110/D125 Printer poskytuje špičkovou kvalitu černobílého tisku při vysoké rychlosti i efektivitě.

Stroje jsou navrženy pro prostředí, kde se intenzivně tiskne. Například ve školství a vzdělávacích institucích najdou využití při tisku materiálů pro studenty, náplní kurzů nebo seznamů účastníků přednášek. Speciální software zaměřený na archivování a razítkování, který umožňuje elektronické skladování dokumentů a ověření jejich autenticity pomocí číselných značek zase míří do oblasti právníků, pojišťoven nebo zdravotnických zařízení. Poskytovatelům rychlých tiskařských služeb nová zařízení umožňují dosahovat vyššího obratu a nabízet svým zákazníkům více aplikací a služeb, jako jsou letáky, nízkonákladový tisk publikací na zakázku nebo tisk personalizovaných katalogů.

xerox-d125-copier-printer_250x200

Modely této řady s kopírovací částí jsou k dispozici v rychlostech 95, 110 a 125 stran za minutu. Tiskové stroje D110 a D125 potom nabízejí 110 respektive 125 stran za minutu, což je dostatečná rychlost i pro tisk transakčních dokumentů.

Mezi hlavní výhody strojů patří:

Rychlost a snadná obsluha

• Tiskárny/kopírky disponují standardním jednoprůchodovým barevným skenerem, tisková část dosahuje rozlišení 2400 x 2400 dpi, zvládají tisk z USB disků a uloží na ně i skenované dokumenty.
  • Vestavěný skener snímá 200 obrázků za minutu a díky automatickému podavači na 250 stran zvládá i velkoobjemové úlohy.

Pokročilé nástroje pro efektivní práci

• Integrovaný kontrolor, který je standardním vybavením těchto strojů, umožňuje snadné ovládání pomocí dotykového displeje. Flexibilitu zařízení mohou ještě zvýšit dva volitelné servery Xerox FreeFlow® Print Server a Xerox EX Print Server s technologií Fiery®.
  • Rozšiřitelné rozhraní Extensible Interface Platform umožňuje uživatelům zjednodušit pracovní procesy přímo na displeji tiskárny.

Široké možnosti dokončování

• Široké pole dokončovacích možností, které tyto stroje nabízejí, dodá dokumentům profesionální vzhled, ať už jde o tvorbu brožur, překládání, sešívání nebo děrování. S nástroji Xerox Tape Binder, GBC® e-binder 200 a Plockmatic Pro30™ Booklet Maker mohou zákazníci jednoduše vyrábět brožury s páskovou vazbou, umožňujícím plné rozevření, a bezokrajovým potiskem.

„Rychlý skener a zjednodušené grafické rozhraní zvyšují popularitu těchto nových strojů v prostředí lehkého produkčního tisku, ve kterém mají nejvyšší prioritu snadnost použití a finanční dostupnost,“ uvedl Jim Hamilton, divizní ředitel společnosti InfoTrends.

Kopírky/tiskárny D95/D110/D125 byly vystaveny na stánku společnosti Xerox během veletrhu drupa 2012, který se konal od 3. do 16. května v německém Düsseldorfu.