spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Produkční systém Xerox iGen4 zvyšuje produktivitu a obrat poskytovatelů tiskových služeb

03.10.2012

Maximalizace tržeb

Například společnost CCG Marketing Solutions (CCG) si pořídila dva systémy iGen4, aby dokázala zpracovat vícekanálové komunikační programy pro zákazníky z různých odvětví, jako je spotřební zboží, automobilový průmysl, zdravotnictví nebo finance. „Zatímco brand manažeři na systému iGen4 oceňují pružnost a kvalitu barev, my oceňujeme jeho produktivitu. Díky ní můžeme držet krok s tiskovými objemy, které se za posledních 18 měsíců zdvojnásobily,“ řekl Jeff Pinkin, výkonný viceprezident společnosti CCG.

xerox-igen4

Společnost Chroma Graphics dokonce zdvojnásobila svůj obrat v digitálním tisku po instalaci nového systému Xerox iGen4. Rozšířený formát papíru (364 x 660 mm) umožňuje společnosti Chroma Graphics  vytisknout více celobarevných a personalizovaných výstupů a podporuje její růst v podnikání. Chroma Graphics využívá systém iGen4 EXP a software uDirect od společnosti XMPie, která je také součásti Xeroxu, k tisku individualizovaných výstupů pro přímý marketing, mezi které patří jak 18 000 personalizovaných knižních nabídek pro univerzitu, tak i malý počet přizpůsobených pohlednic s inzercí slevy pro aktivní hráče v kasinu. Společnost rovněž vyhledává nové obchodní příležitosti ve zdravotnictví, kde jsou personalizované informace o pacientech pro marketingové aktivity klíčové.

Podpora rozvoje podnikání

Díky používání systému iGen4 a softwaru XMPie realizuje společnost Concentrix, plně vlastněná pobočka společnosti SYNNEX, vysoce upravené vícefázové marketingové kampaně. Digitální systém a XMPie působí ve více oblastech podnikání společnosti Concentrix, včetně zákaznického centra, analytického zpracování, tvůrčích služeb a platforem CRM.

Jeden z prvních amerických podniků, který instaloval systém iGen, společnost MagnetStreet, si vybudoval pověst díky nástrojům pro připomínání životních událostí, jako jsou magnety připomínající významné události, děkovací kartičky či magnety oznamující narození. Společnost rovněž spoléhá na systém iGen4 při tvorbě plněbarevných vzorníků, které posílá stávajícím svatebním klientům a v nových objednávkách dosahuje dvouciferného růstu.

Sofistikované výstupy

Turecký komerční poskytovatel tisku Filmon používá systém iGen4 pro tvorbu aplikací, jako jsou personalizované vizitky, pozvánky a brožury. Výkonnost systému v kombinaci s nástrojem Xerox FreeFlow VIPP Pro Publisher vedla k rychlejším obrátkám a vyšší spokojenosti zákazníků.