spinservis.cz / O firmě / Tiskové zprávy / Nová řada barevných tiskáren a multifunkcí Xerox je na trhu

Nová řada barevných tiskáren a multifunkcí Xerox je na trhu

11.11.2012

Malé a střední firmy, které zvažují investice do svého IT vybavení, by se měly zamyslet nad třemi klíčovými otázkami, které ovlivní jejich podnikatelskou činnost. Jak budou nové technologie využity, jak pomohou jejich podnikání a jaké finanční náklady s nimi budou spojené. Právě tyto aspekty totiž podnikatelé při nákupu techniky často přehlížejí. Přitom jejich správné zodpovězení pomáhá přijmout správná rozhodnutí a zvýšit efektivitu provozu.

Zařízení, jakým je nová barevná tiskárna Xerox Phaser 6600 a multifunkce WorkCentre 6605, pomáhají podnikatelům vytěžit maximum z vynaložených pořizovacích a provozních investic, a to díky schopnosti snadno vytvářet, sdílet a zabezpečit důležité dokumenty.

Každodenní činnosti, jako je například faxování výkazů nebo skenování personálních tabulek, zvládnou podnikatelé díky WorkCentre 6605 rychleji a s mnohem menší námahou. Navíc získají možnost tvorby barevných materiálů pro podporu prodeje, jako jsou brožury, letáky nebo prezentace. Nová multifunkce díky svým rozměrům nezabere příliš prostoru a vejde se i do malé kanceláře.

Další výhody pro podnikatele zahrnují:

• Snadnou práci s informacemi: Skenované dokumenty mohou být automaticky přesměrování do e-mailu, do složky na síti nebo na připojenou USB paměť.
  • Zabezpečení dokumentů: Technologie Secure Print využívá identifikace uživatelů pomocí unikátního PIN kódu. Ten také chrání zařízení před neoprávněným přístupem.
  • Bezdrátové připojení pro snadné použití: Volitelný bezdrátový adaptér usnadňuje umístění zařízení kdekoliv v kanceláři.
  • Snadné ovládání: Velký barevný displej umožňuje snadnou navigaci a prohlížení dokumentů čekajících ve frontě na zpracování.
  • Rychlost a efektivitu:  Zásobník na 550 listů a rychlost tisku 36 stran za minutu šetří čas potřebný pro tisk, který může podnikatel lépe využít pro rozvoj své firmy.

Integrované technologie pro správu barev, jako například kalibrovaná simulace barev Pantone nebo originální Adobe PostScript 3, umožňují tvorbu marketingových dokumentů s profesionálním vzhledem. Díky bezolejovému EA toneru a speciálnímu foto režimu vyniknou obrázky i grafika v bohatých, přirozených barvách i na běžném nebo recyklovaném papíře.

Dostupnost a cen

Barevná tiskárna Phaser 6600 i mutifunkce WorkCentre 6605 jsou dostupné u prodejců a partnerů společnosti Xerox nebo v přímém prodeji.

Oba modely jsou v prodeji se zárukou 2 roky v místě instalace zařízení.

workcentre-6605_200x248